160 contra 130

160 contra 130

A nagy fasírtteszt

2019. július 13. - Contra+productive

Már egy ideje motoszkál a fejemben a fasírt ügye. Zsemle ugye tabu, szóval marad a klasszikus húsgombóc, mert a teljes kiőrlésű kenyeret vagy péksütit én nem szeretném áztatni és nyomkodni. Marad még a prézli kérdése, azaz hogy kell-e egyáltalán a prézli. Gondoltam, ha már tesztelek, legyen miből…

Tovább

Padlizsánkrém szárított paradicsommal

Sziasztok! Ezzel a kenyérrel (teljeskiőrlésű tönkölybúza liszt + durumbúza liszt) kiváló a lenti padlizsánkrém:   Mi kell hozzá? Egy közepes nagyságú érett padlizsánból kb. 10 ilyen kisebb szeletet lehetett megkenni, egy szelet kb. összehajtott zsebkendőnyi. Ha többet szeretnétek, így tudtok…

Tovább
süti beállítások módosítása